Registreren en aanleveren 2018-06-25T22:06:55+00:00

Registreren en aanleveren

Via deze links vindt u handleidingen voor het invoeren en/of aanleveren van registratiegegevens aan Peridos via de Excel-aanlevering en via de HL7-aanlevering. De handleidingen worden bij aanpassingen in het registratiesysteem geactualiseerd. Astraia-gebruikers kunnen op deze pagina bovendien de benodigde xml-bestanden downloaden. Enkele van deze xml-bestanden zijn per datum gewijzigd. In de bijbehorende handleiding is beschreven hoe de oude xml-bestanden uit Astraia verwijderd kunnen worden.

Gegevens aanleveren via HL7-koppeling
Veel verloskundige praktijken kunnen op dit moment al gegevens versturen via een HL7-koppeling met Peridos.

Aandachtspunten bij het aanleveren van gegevens
Voor het aanleveren van gegevens aan Peridos is het van belang dat alle (tijdelijke) zorgverleners die verrichtingen hebben uitgevoerd een geldige kwaliteitsovereenkomst hebben en in Peridos gekoppeld zijn aan de zorginstelling waar ze werken of gewerkt hebben. Ook is het belangrijk dat de gegevens die u registreert compleet zijn, met onder andere een BSN van iedere zwangere en een AGB-code van iedere zorgverlener.

Voor vragen over het aanleveren van gegevens aan Peridos kunt u contact opnemen met onze Datamanager Karline van de Kamp, via telefoon: 020-5661105, Email: k.vandekamp@amc.nl